Партнерска програма

Доколку веќе поседувате партнерска сметка, ве молиме најавете се тука.

За креирање на партнерска сметка пополнете го формуларот подолу, односно сите потребни полиња:

Вашите кориснички детали

* Име:
* Презиме:
* Е-пошта:
* Телефон/Мобилен:
Факс:

Вашата адреса

Компанија:
Интернет страница:
* Адреса 1:
Адреса 2:
* Град:
* Поштенски број:
* Држава:
* Регион:

Информации за плаќање

Даночен број или ЕМБГ:
Начин на плаќање
Cheque Payee Name:
PayPal сметка - Е-пошта:
Банка на корисникот:
IBAN:
SWIFT:
Корисник на сметка:
Трансакциска сметка:

Вашата лозинка

* Лозинка:
* Потврди лозинка:
UKION UNIbank credit_card MasterCard SecureCode Verified by Visa
ЈК Травел © 2018. UKION SHOPS